• Pomoč pri naročanju
 • 04 50 61 361
 • eknjigarna@modrijan.si
 • |
 • Brezplačna poštnina pri nakupu nad 55 €.
 • Modrijanova knjigarna
 • Novice
 • Dogodki
 • Kartica ugodnosti
 • Splošni prodajni pogoji

  Vse cene so navedene v evrih (€) in že vključujejo 9,5-odstotni ali 22-odstotni DDV. Modrijanova knjigarna (v nadaljevanju: Knjigarna) jamči možnost nakupa po pogojih (cene, popusti, darila, način dostave, soudeležbe pri poštnini itd.), ki so veljali na dan naročila. Knjigarna si pridržuje pravico do sprememb cen ter pravico do napake pri objavi cene.

  Če ni drugače označeno, veljajo cene izdelkov od izida do odprodaje zalog. Originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oziroma ob dostavi, velja v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

  Naročeno boste prejeli v predvidoma treh delovnih dneh. Pri izdelkih, ki imajo daljši rok dobave, je ta naveden. Knjige, naročene v prednaročilu, vam bomo dostavili najpozneje v 7 dneh po izidu.

  Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Sklenjena pogodba je shranjena v informacijskem arhivu na sedežu založbe Modrijan (Poljanska cesta 15, Ljubljana). Dostop do pogodbe je mogoč na sedežu založbe, in sicer vsak delovni dan od 9. do 15. ure.

  Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

  Knjigarna si pridržuje pravico, da izjemoma (delno) odstopi od izvedbe naročila, če naročenih knjig ni več na zalogi, če je ugotovljena povečana plačilna rizičnost kupca, če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji ali če je prišlo do očitne napake v ceniku. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o našem morebitnem odstopu od pogodbe takoj obvestili.

  S klikom na gumb »Potrdi naročilo« potrjujete, da ste kot kupec seznanjeni s prodajno-plačilnimi pogoji, ki so navedeni tu, in da ste bili nanje ob nakupu izrecno opozorjeni.

  Kodeks ravnanja po Zakonu o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT): Modrijanova knjigarna posluje v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi.


  VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

  S podpisom na naročilnici ter prijavo v spletno knjigarno soglašate, da Modrijan založba in Modrijanova knjigarna pridobljene osebne podatke shranita in uporabljata za interni arhiv, statistiko ter obveščanje o novostih in ponudbah. Kadarkoli lahko pisno ali po telefonu zahtevate, da vaše podatke v roku 15 dni od zahteve začasno ali trajno prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja.
  Knjigarna jamči, da osebnih podatkov ne bo posredovala tretji osebi in da bo s pridobljenimi osebnimi podatki ravnala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Če imate dodatno vprašanje, pripombo ali pritožbo, pišite na eknjigarna@modrijan.si ali pokličite (04) 50 61 361.

  Bodite obveščeni
  Prijavite se na obvestila o dogodkih, novostih in posebnih ponudbah.
  © Modrijanova knjigarna 2015, pravice pridržane.
  Pravila uporabe in pravni pouk
  Izdelava: cLoovis, programske rešitve