• Pomoč pri naročanju
 • 04 50 61 361
 • eknjigarna@modrijan.si
 • |
 • MOJ RAČUN
 • Brezplačna poštnina pri nakupu nad 55 €.
 • Modrijanova knjigarna
 • Novice
 • Dogodki
 • Kartica ugodnosti
 • Postopek nakupa

  Postopek nakupa v spletni trgovini je preprost, hiter in varen.

  1. Izdelke (knjige, učbenike in druga gradiva) dodajate v košarico s klikom na gumb »V košarico«, ki je poleg prikazanega izdelka, in preusmerilo vas bo v košarico.
  Če gumba ni, izdelek trenutno ni na voljo. Za informacije o izdelku nam pišite ali nas pokličite.

  2. Zdaj ste v koraku »1. Blagajna« in lahko še enkrat pregledate svojo košarico. Še vedno lahko iz nje odstranite izdelke ali spremenite njihovo količino.
  S klikom na gumb »Nazaj v trgovino« se vrnete na spletno stran in nadaljujete s pregledovanjem vsebine, s klikom na gumb »Nadaljuj z naročilom« pa nadaljujete postopek nakupa.

  3. V drugem koraku, »2. Registracija in prijava«, se morate prijaviti v svoj uporabniški račun. Če ste pri nas že nakupovali, se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, tako da označite »Prijava«. Če kupujete prvič, označite »Nov uporabnik«, da ustvarite uporabniški račun. Tu izberete, ali se boste registrirali kot »Fizična oseba« ali kot »Pravna oseba, podjetje«.

  4. Pri registraciji morate izpolniti vsa vnosna polja, ki so označena z zvezdico (*). Nato pritisnite gumb »Registracija in prijava«.
  Če so bili podatki pravilno vneseni, boste na svoj e-naslov, ki ste ga vnesli ob registraciji, prejeli sporočilo z vašim uporabniškim imenom in geslom, ki ju boste potrebovali za nadaljnje nakupe. S tem vas zavarujemo pred zlorabo vaših osebnih podatkov.

  5. Zdaj ste v koraku »3. Dostava in plačilo«. Če se »Naslov za dostavo« razlikuje od tistega, ki ste ga vnesli ob registraciji, izberite možnost »Naslov za dostavo se razlikuje od zgornjega« ter vnesite druge podatke.
  Če ste imetnik kartice ugodnosti Bralec kupuje ceneje, to označite, in ob vsakem naročilu se vam v roku treh delovnih dni od prejetega plačila na kartico prišteje 5 odstotkov vrednosti nakupa.
  Če želite ob naročilu unovčiti dobroimetje, ki ga imate na kartici, vpišite potrebne podatke in pritisnite gumb »Unovči dobroimetje«. Znesek naročila se vam bo zmanjšal za znesek dobroimetja na kartici. Če je znesek naročila manjši od dobroimetja na kartici, se vam bo odštel samo del zneska.
  Po določilih Zakona o enotni ceni knjige dobroimetja s kartice ugodnosti Bralec kupuje ceneje ne morete unovčiti pri nakupu knjig, ki so v prodaji manj kot pol leta.
  Vpišite kodo kupona, če jo imate, in znesek se vam bo odštel od vrednosti nakupa. Kupone občasno objavljamo v e-novicah.
  Spodaj izberite možnost plačila (po povzetju, po predračunu ali s plačilno kartico).
  Okence »Sporočilo« je namenjeno vsem opombam, ki nam jih želite sporočiti ob naročilu.

  6. V tem koraku še enkrat preglejte svoje naročilo, da preprečite morebitne napake. Preverite tudi, kakšni so dodatni stroški (stroški dostave itd.). Z gumbom »Potrdi naročilo« boste naročilo oddali.


  7. Korak »4. Zaključek« je oddano naročilo.
  Če v naši spletni trgovini kupujete prvič in ste se v postopku nakupa tudi registrirali, morate naročilo potrditi s klikom na povezavo v elektronskem sporočilu, ki ste ga prejeli na vpisan e-naslov.
  Pri naslednjih nakupih ta korak ne bo več potreben, saj se boste v trgovino prijavili z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga prav tako prejeli na vpisan e-naslov.

  8. Vaš nakup je zaključen in naročilo je dobilo status »V čakanju«.
  Prejeli boste e-sporočilo, da je vaš nakup uspešno izpeljan. Če sporočila ne boste dobili, prosimo, preverite tudi nezaželeno pošto ali nam čim prej pišite na eknjigarna@modrijan.si.
  O statusu vašega naročila vas bomo sproti obveščali. 

  Bodite obveščeni
  Prijavite se na obvestila o dogodkih, novostih in posebnih ponudbah.
  © Modrijanova knjigarna 2015, pravice pridržane.
  Pravila uporabe in pravni pouk
  Izdelava: cLoovis, programske rešitve